De kruidenelixers van Jan Smit worden gemaakt met de grootste zorg en hebben een optimale samenstelling van kruiden. Dat is de reden dat de kruidenelixers zo een goede uitwerking hebben.

Jan heeft gemerkt dat er inferieure kruidenelixers onder zijn naam op de markt worden gebracht. Deze kruidenelixers zijn van veel minder kwaliteit en geven daardoor niet het gewenste resultaat.

Jan Smit vindt dat zijn goede naam wordt bezoedeld en dat klanten misleid worden. Daarom wil Jan er voor zorgen dat de productie en verkoop van deze producten van inferieure kwaliteit die onder zijn naam op de markt worden gebracht tot stoppen wordt gebracht.

Rijdende rechter

Jan Smit heeft de situatie voorgelegd aan Meester Visser die zijn case heeft aangenomen. Zijn case is inmiddels behandeld en er zijn opnames gemaakt voor het programma “Wordt u al geholpen?” De uitzending waarin deze case wordt behandeld wordt uitgezonden op 1 januari om 19.30 uur op SBS6.

De enige echte…

De enige echte Jan Smit kruidenelixers zijn te herkennen aan de aanwezigheid van zijn foto en handtekening. Ontbreken deze op het etiket, dan is het geen origineel product van Jan Smit.

Beste klant,
Wilt u de bevinding van onze kruidenelixer aan ons melden. De reden is dat wij daarmee pogen ons elixer in de supermarkt te gaan verkopen. Wanneer wij daarin slagen kunt u het voortaan in de supermarkt aanschaffen en hoeft u geen verzendkosten (ca €6,- per elixer) meer te betalen.
U kunt uw beoordeling inbrengen op de productpagina onder het kopje 'Beoordelingen'. Deze vindt u onder de product foto.
Vriendelijk dank!