Over Jan Smit

Over Jan Smit

Jan Smit heeft een kruidenelixer en crème ontwikkeld waar inmiddels veel mensen en dieren baat bij hebben. Hij heeft de kennis over kruiden ontwikkeld, omdat hij zelf de medicatie uit de reguliere geneeskunde niet goed verdroeg. Volgens Jan Smit hebben kruiden een herstellend vermogen voor mens en dier omdat het natuurlijke stoffen zijn. Kruiden maken het lichaam schoon. De missie is om samenwerking tussen farmacie en degenen die met kruiden werken te stimuleren om zo een eerlijk(er) product te maken.

Het ontstaan van de kruidenkennis van Jan Smit

Jan Smit heeft zijn leven lang zich ingezet om de ziekten die de mens soms moet ondergaan te bestuderen. Dit door ontelbare boeken te lezen, geschreven door mensen die echt bezig zijn op een goede manier op basis van kruidenleer langer en gezond oud te kunnen worden.

Belang van goede voeding

Mijn leven was ingewikkeld door voedsel. Het is en blijft natuurlijk voedsel wat mensen en dieren nodig hebben.
jaar in, jaar uit.

Beste klant,
Wilt u de bevinding van onze kruidenelixer aan ons melden. De reden is dat wij daarmee pogen ons elixer in de supermarkt te gaan verkopen. Wanneer wij daarin slagen kunt u het voortaan in de supermarkt aanschaffen en hoeft u geen verzendkosten (ca €6,- per elixer) meer te betalen.
U kunt uw beoordeling inbrengen op de productpagina onder het kopje 'Beoordelingen'. Deze vindt u onder de product foto.
Vriendelijk dank!