Klantreacties

Wat is een kruidenelixer en waar is het goed voor

Vanaf juli 2010 gebruik ik de kruidenelixer. De reden was een afwijking in mijn bloedwaarden. CLL. Bij de laatste controle, januari 2011, bleken de waarden verbeterd ten opzichte van juni 2010. Ook voel ik mij veel energieker in vergelijking met andere jaren in deze periode. Ik blijf de elixer door gebruiken.

Jan

Ik en mijn vrouw maken er ongeveer drie maanden dagelijks gebruik van en wat ons nu opvalt is dat we niet meer zo moe zijn dus fitter. Ja we gaan hier mee door, Jan Smit bedankt !

Koos K.

Sinds het innemen, nu 2 weken, ervaar ik meer energie waardoor ik meer doe en meer train in de sportschool, ik vind het echt te gek en hoop dit zo te kunnen houden. Het effect op mijn gezondheid is wonderbaarlijk. Ben er heel blij mee. THANX A MILLION!!

René

Ik gebruik de kruidenelixer nu ongeveer 3 maanden en ik voel me heel goed. Wat ik wel vreemd vind is dat nergens de samenstelling van het elixer te vinden is. Dat moet toch openbaar zijn? Waarom wordt daar zo geheimzinnig over gedaan?

Maroesja

Zeer positief reageer ik op de kruidenelixer. Door diabetes zijn mijn voeten gevoelloos geworden (neuropathie) en door gebruik van de elixer komt wonder boven wonder mijn gevoel in de voeten terug. Ook mijn energiepeil verbeterd aanzienlijk! Dank u wel voor dit prachtige middel!

Janny

Beste klant,
Wilt u de bevinding van onze kruidenelixer aan ons melden. De reden is dat wij daarmee pogen ons elixer in de supermarkt te gaan verkopen. Wanneer wij daarin slagen kunt u het voortaan in de supermarkt aanschaffen en hoeft u geen verzendkosten (ca €6,- per elixer) meer te betalen.
U kunt uw beoordeling inbrengen op de productpagina onder het kopje 'Beoordelingen'. Deze vindt u onder de product foto.
Vriendelijk dank!