Het ontstaan

Ik ben zelf het levende bewijs dat het werkt

Het ontstaan van mijn Elixer

In 1952 ben ik begonnen mijn kruiden Elixer te ontwikkelen. Door goed te kijken naar alles wat leeft op onze aarde, door te zoeken naar voedsel wat volop aanwezig is, door te kijken naar de kracht van alle dieren, groot of klein, zijn mijn kruiden Elixers ontstaan.

Wat kruiden voor ons betekenen is van onschatbare waarde. Al mijn problemen, zowel lichamelijk als geestelijk, zijn door het gebruik van kruiden tot staan gebracht. Een opsomming in volgorde:

  • Beide enkels zijn behoorlijk kapot geweest
  • Boezemfibrileren, voor Fybromalgie ben ik geopereerd bij prof. Bauer in Zwitserland
  • Ik heb allerlei problemen met organen door lijnenteelt bij mijn grootouders
  • 23 jaar lang gebruik ik medicijnen voor COPD en zat bijna in gold klasse 4. Laatste controle bij de longarts 2017; 8% verbeterd op mijn 78-jarige leeftijd.

Kortom, mijn kruiden herstellen wat voeding en medicijnen vernietigen. Zolang er voedsel is van goede kwaliteit, ons hart blijft pompen en onze lever kan zuiveren, is leven een zegen. Door verkeerde voeding sterven wij jonger dan nodig is.

Kruiden zijn logica voor herstel, het werkt natuurlijk, zonder bijwerking.

Beste klant,
Wilt u de bevinding van onze kruidenelixer aan ons melden. De reden is dat wij daarmee pogen ons elixer in de supermarkt te gaan verkopen. Wanneer wij daarin slagen kunt u het voortaan in de supermarkt aanschaffen en hoeft u geen verzendkosten (ca €6,- per elixer) meer te betalen.
U kunt uw beoordeling inbrengen op de productpagina onder het kopje 'Beoordelingen'. Deze vindt u onder de product foto.
Vriendelijk dank!